UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Затриманий бойовик "ДНР" "Мурчик" раптом згадав на допиті про Україну і рідну домівку

Затримано бойовика  з Покровська на призвисько "Мурчик", що спокусився на гроші за "службу" в "ДНР"

Про це передає Depo.Донбас з посиланням на "Діалог".

"37-річний чоловік в липні 2014 приїхав до Донецька і вступив в "армію" "ДНР". "Мурчика" завербував в свій підрозділ кум, який пообіцяв зарплату в 500 доларів, плюс безкоштовне харчування і сигарети. Найманцеві видали самозарядний карабін Симонова і поставили на блокпост у заводу в мікрорайоні "Азотний", - сказано в повідомленні.

Терорист перевіряв автомобілі і прописку людей, його вистачило для такої роботи тільки на 10 днів, потім з цієї посади він пішов.

"Нічого взагалі не сподобалося, обіцяли одне, а виявилося зовсім інше. Не такого ставлення до себе я чекав", - заявив затриманий донецький терорист. Він розчарувався в "руському світі" і став виношувати план повернення додому.

З його розповіді, жив він з такими ж "воїнами" в казармі по 20 чоловік у кімнаті. Ніяких грошей не отримав. Кум втік в РФ, а він - повернувся додому в Покровск.

"Тут родина, будинок, батьківщина", - розповідав силовикам терорист-невдаха.

Під час затримання "русскомірець" був дуже сильно здивований, тому як виявилося, поліцейські мають солідну на нього доказову базу. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme