Росія вимагає допиту вдови Вороненкова

Слідчий комітет Росії запросив українську владу про можливість організації допиту вдови російського екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Марії Максакової у справі про його вбивство

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

"Слідчий комітет направив запит українським правоохоронним органам про надання правової допомоги у справі Вороненкова, в якому, зокрема, слідчі виявляють бажання допитати Марію Максакову", - розповіло джерело в правоохоронних органах.

За словами адвоката Максакової Андрія Гривцова, йому не повідомляли про цей запит.

Крім того, Максакова не приймає участь в розслідуванні кримінальної справи про вбивство її чоловіка в Києві.

"Максакову не повідомляли про порушення справи. У неї немає правового статусу потерпілої, її не викликали на допит", - заявив він про розслідування в Україні.

За його словами, сам він взяв участь лише в одній слідчій дії - допит близького родича Вороненкова, про нові дії слідства йому не повідомляли.

Нагадаємо, 23 березня у Києві, біля готелю "Прем'єр Палас", вбили екс-депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, який отримав в Україні політичний притулок. Його поховали 25 березня у Києві.

Зазначимо, що Вороненков був одним з ключових свідків у справі про держзраду колишнього президента України Віктора Януковича.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme