Вбивця Вороненкова зателефонував батькові за два дні після смерті і сказав, що живий

Батько імовірного вбивці Дениса Вороненкова Олександр Паршов заявив, що через дві доби після своєї смерті Павло йому подзвонив

Про це розповів в ефірі каналу "Росія 1", передає Depo.ua.

За словами Паршова-старшого, незабаром після смерті Павла Паршова до нього прийшли двоє людей, представилися журналістами і дали чоловікові поговорити по телефону з якоюсь людиною, яка назвалася його сином.

"Я був в шоці звичайно. Спочатку в це вірив. Приїхали дві людини, один з них з борідкою. Я подивився - непрофесійні репортери, тому що у них був тільки фотоапарат. Один з них - добре напідпитку. Ставлять дві пляшки горілки (на стіл прим.), дають трубку - "ну, поговори з людиною", - розповів Олександр Паршов.

За словами чоловіка, коли він взяв трубку, голос в ній сказав: "Тату, я живий, зі мною все в порядку".

Після цього "журналісти" вихопили у нього телефон з рук і поспіхом поїхали.

Нагадаємо, що 23 березня у центрі Києва застрелили екс-депутата Держдуми Вороненкова. Ймовірного вбивцю Вороненкова Павла Паршова розшукувала дніпропетровська поліція. Відомо, що у 2015-2016 роках Паршов перебував на службі у Нацгвардії, був звільнений за невиконання умов контракту. Офіційно служив у батальйоні "Донбас". Відомо, що Павло Паршов переїхав з батьками до Дніпра з Криму. На надгробку Паршова зображені скандинавські руни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme