У секторі Гази в магазинах з'явилася настільна гра, яка навчає дітей джихаду

У секторі Гази почався продаж нової настільної гри "Шлях до Єрусалиму"

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Мemri", дітям пропонується, кидаючи кубик і пересуваючи фішки, дістатися до сотого поля, на якому розташовується мечеть аль-Акса.

Як і у всіх подібних іграх, існують поля, які значно просувають гравців вперед або відкидають їх назад. Роль сходів, які наближують до перемоги, грають тунелі і ракети, що запускаються з території Ізраїлю. У ролі гірок, які віддаляють від перемоги, використовуються ізраїльські танки і вертольоти.

Гра прикрашена зображеннями бойовиків терористичного угрупування ХАМАС, видами таких ізраїльських міст, як Акко, Тверія, Хайфа, Ашдод, Рамла, Яффо, Цфат.

Гра придумана продюсером Мухаммадом Рамаданом аль-Амріта, які працюють в міністерстві внутрішніх справ адміністрації ХАМАСу. За його словами, її мета - розвинути в дітях патріотизм і мужність, нагадати їм про право на повернення.

"Не можна допустити, щоб діти забували нашу історію, не знали, з яких міст відбувається їхня сім'я. Але ми також повинні готувати дітей до збройної боротьби, до джихаду, виховати політичних і військових лідерів", - написав він, додавши, що видрукувано вже 10 тис. примірників гри.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme