У Труханова відмовилися приймати сміття Садового в Одесі

Члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій Одеської міської ради вирішили відмовити меру Львова

Як передає Depo.Одеса в Одеську міськраду надійшло звернення від мера Львова з проханням винести на сесію питання про прийняття на захоронення твердих побутових відходів. Львівська влада були готові оплатити поховання на полігоні "Дальницькі кар'єри" 24 тисяч тонн сміття на рік.

Члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та надзвичайних ситуацій Одеської міської ради вирішили відмовити в цьому проханні.

"У нас мільйонне місто, у нас купа своїх завдань, які місто має вирішувати. Збільшується число жителів під час курортного сезону. Львів досить успішне місто, економіка зростає. Я думаю, за рік можна було почати вирішувати це питання у себе", - резюмувала депутат міськради Одеси Лілія Рогачко.

Нагадаємо, що мер Львова Андрій Садовий попросив Геннадія Труханова прийняти львівське сміття в Одесі протягом року.

Раніше на Одещину приїхали 30 вантажівок із львівським сміттям. Крім того, місцеві селяни заявили, що готові палити львівькі вантажівки.

Крім того, в Одесі розробили "еко-маршрут" для містян, які хочуть сортувати сміття. А вже 11 квітня вулицями Одеси проїхала перша вантажівка, яка збирає вторсировину.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme