UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому дружина президента переймалася інклюзивною освітою

Перша леді держави продовжила робочий візит на Хмельниччину участю у тренінгу психолого-медико-педагогічних консультацій

У Хмельницькому дружина президента перей…

Марина Порошенко взяла участь у роботі триденного тренінгу для майже 120 фахівців психолого-медико-педагогічних консультацій - так званих ПМПК, передає Depo.Хмельницький.

Навчальний курс організував Благодійний Фонд Порошенка в рамках соціальної програми "Інклюзивна освіта - рівень свідомості нації".

За словами дружини глави держави, на сьогодні інклюзивна освіта - це складова загальної освітньої реформи в Україні, яка надасть можливість всім дітям без винятку отримати якісну і доступну освіту у звичайних школах.

"Відтепер Хмельницька область стала учасником національного проекту з розвитку інклюзивного освітнього середовища в Україні", - сказала у виступі Марина Порошенко.

Дружина президента передала голові Хмельницької ОДА Олександру Корнійчуку дизайн-проект сучасної Медіатеки для шкіл з інклюзивною освітою в області.

Додамо,що сьогодні в Хмельницький області лише 8% шкіл з інклюзивною формою навчання, тобто 58 загальноосвітніх навчальних закладів, у яких навчається 233 учня з особливими освітніми потребами. Однак інклюзивною освітою охоплені навіть менше 1% "особливих" дітей регіону.

Нагадаємо, у Старокостянтинові Марина Порошенко разом з учнями заповнювали сторінки загальнонаціонального проекту "Книга Миру".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme