Суд Слов'янська відпустив під домашній арешт екс-міліціонера, який у ДТП вбив трьох людей

Слов'янський міськсуд 11 квітня відпустив під домашній арешт екс-дільничного Святогорська Павла Панасюка, який на смерть збив на своєму позашляховику  трьох людей

Суд Слов'янська відпустив під домаш…

Суд наклав на підсудного наступні зобов'язання: прибувати на судове засідання на першу вимогу; не залишати місце постійного проживання - будинок в селі Богородичне Слов'янського району; носити електронний браслет, передає Depo.Донбас з посиланням на Славгород.

У СІЗО Бахмута Панасюк відсидів уже рік і 7 місяців, за цей час в його справі змінилося три судді і тільки суддя Інна Сидоренко вирішила його випустити під домашній арешт, аргументуючи своє рішення станом здоров'я підсудного і його батьків.

У своїх свідченнях обвинувачений Панасюк стверджує, що причиною виїзду автомобіля, яким він керував, на зустрічну смугу руху, був велосипедист.

Велосипедист, за показаннями обвинуваченого, спочатку почав переміщатися до центру проїжджої частини, а потім взагалі зупинився. Тому, Панасюк, зробив різкий маневр, що призвело до зіткнення із зустрічним автомобілем. Куди подівся велосипедист після ДТП, обвинувачений не знає. На попередніх судових засіданнях свідки стверджували, що вони не бачили ніякого велосипедиста.

На питання сторони обвинувачення, чому він не підійшов до пошкодженої машині і не подивився, в якому стані знаходяться люди всередині салону, Панасюк сказав: "Я подумав, що в автомобілі все мертві".

За заявою Панасюка, він пішов з місця ДТП тому, що побоювався розправи над собою місцевими жителями.

Покинувши місце ДТП, Панасюк подзвонив своїй дружині, і попросив її, щоб вона повідомила в міліцію про викрадення автомобіля, на якому він потрапив в ДТП. На питання сторони обвинувачення, навіщо він звертався до дружини з таким проханням, Панасюк, сказав, що він не знає, навіщо це зробив.

Батько Панасюка - екс-начальник Горлівського міськуправління міліції, який раніше намагався розпродати свій елітний автопарк і заявляв, що його син в полоні "ДНР", хоча він був в Артемівському СІЗО).

Нагадаємо, 1 серпня 2015 року в селищі Богородичне на своєму позашляховику Панасюк врізався в "Шкоду" і, в результаті, загинуло три людини - літня подружня пара і 10-річна дитина.

Панасюк за кермом "Тойоти Прадо" перетнув суцільну і вискочив на зустрічну смугу руху, в результаті чого і сталося зіткнення зі "Шкодою". Відразу після аварії він втік з місця події.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme