Суд над найманцем "Л-ДНР" з Бразилії перенесли, бо не було перекладача (ФОТО)

Київський апеляційний суд переніс засідання у справі бразильського найманця "Л-ДНР" Рафаеля Лусваргі

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив активіст Євген Карась, передає Depo.Донбас.

За його даними сторона захисту хоче оскаржити 13-річний термін, який Лусваргі отримав від суду першої інстанції за активну участь в НЗФ і бойових діях на Донбасі проти сил АТО.

У свою чергу видання "Четверта Влада" повідомило, що суд перенесли на 11 травня.

За їхніми даними причиною перенесення стала відсутність перекладача з португальської мови.

Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва 25 січня у справі за обвинуваченням бразильського найманця Лусваргі присудив йому 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляло Depo.Донбас, бразильський легіонер терористичних організацій "Л-ДНР" Рафаел Маркес Лусваргі - прибічник сталінізму, нацизму та російського євразійства - був затриманий по прибуттю літаком в аеропорт "Бориспіль" із Бразилії 6 жовтня 2016 року.

У 2014 року 32-річний професійний вбивця приєднався до бандформування "Вікінг". Брав участь у бойових діях у районі Вергулівки, Первомайського, Горлівки, Старобешевого, Дебальцевого, Донецького аеропорту. Бойовик на суді визнав ці факти.

За деякими даними, СБУ виманили Лусваргі з Бразилії обманом від імені третіх осіб, спокусивши роботою в морських перевезеннях в Одесі. Компанія "Омега", яка запросила його на роботу, оплатила терористові квиток в один кінець в Україну.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme