Столичні копи затримали грабіжника, який лупцював жінок через прикраси

У Києві поліцейські затримали серійного грабіжника, який вистежував жінок, заходив за ними в під'їзди, бив і зривав золоті прикраси

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Зловмисник діяв за такою схемою: вибирав на вулиці жінок і слідував за ними. Коли вони заходили в під'їзд, грабіжник накидався на них, бив і зривав золоті прикраси. За кілька місяців в поліцію звернулося дев'ять пограбованих жінок і одна місцева жителька, на яку незнайомець скоїв напад: простеживши за жінкою, нападник в ліфті почав погрожувати їй ножем.

"Завдяки наданими постраждалими опису зловмисник був затриманий недалеко від місця злочину. Правоохоронці довели причетність киянина до десяти злочинних епізодів. З'ясувалося, що чоловік - місцевий житель, який раніше вже мав проблеми з законом. На судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою провину", - йдеться в повідомленні.

Вироком Оболонського районного суду міста Києва зловмисника за вчинення кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, засуджено до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, Топ-9 порад, як не стати жертвою таксиста-грабіжника.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme