Стало відомо, що написано в записці, яку знайшли на місці вибуху в Дортмунді

На місці вибуху біля автобусу команди "Боруссія" в Дортмунді перед матчем 1/4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Монако" було знайдено записку

Стало відомо, що написано в записці, яку…

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Süddeutsche Zeitung,в розпорядження якого потрапив текст залишеної на місці вибухів записки з зізнанням.

За даними джерела, в посланні, справжність якого поліція досі перевіряє, повідомляється, що атака на футболістів є помстою за участь німецьких розвідувальних літаків "Торнадо" в операціях західної коаліції проти "Ісламської держави".

Записка починається зі звернення до "Аллаху, милостивого і милосердного", пише джерело. Потім в посланні мова йде про теракт на різдвяному ринку в Берліні і про участь ВПС Німеччини в операції проти ІДІЛ. Автор листа стверджує, що тепер спортсмени та знаменитості "Німеччини, і інших націй-хрестоносців" знаходяться "в списку смертників "Ісламської держави".

Зловмисники вимагають в листі припинити використання німецьких розвідувальних літаків в операції проти ІДІЛ і закрити найбільшу в Німеччині військову базу США в Рамштайні.

Читайте також: Вибух біля автобуса "Боруссії". Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme