UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Се-се ай": Що закарпатці готують із лаванди

Лавандова гастрономія Закарпаття набирає обертів

"Се-се ай": Що закарпатці готують із лав…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Закарпатський фудблог 2017 "се-се ай"

Виявляється, що лавандова гастрономія Закарпаття це - чай з лаванди, лавандовий сироп, лавандові макаруни, лавандові пряники, лавандова спеція.

Нагадаємо, в Ужгородському замку посадили півсотні кущів лаванди.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme