UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Новий агент Ракицького розповів про плани футболіста "Шахтаря"

Агент Ярослава Ракицького Максим Дудченко розповів, як стала можливою співпраця з захисником "Шахтаря" та збірної України і про плани гравця на майбутнє

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Футбол 24.

"Ярослав Ракицький – мій близький друг. Ми з ним з дитинства знайомі. Агентів зараз у футболі досить багато, але не завжди ці люди виправдовують сподівання своїх клієнтів. Ми один одному повністю довіряємо, між нами немає жодних таємниць. Для того, щоб у Ярослава вдалась успішна ігрова кар'єра, ми вирішили спробувати робити все своїми силами.

На сьогодні у Ярослава чинний контракт з "Шахтарем". Він професіонал і повністю буде відпрацьовувати свій контракт. Я, як агент Ракицького, відкритий до перемовин з іншими клубами. Якщо будуть надходити пропозиції, то ми будемо їх розглядати. Бажання грати в топ-чемпіонаті є. Той чемпіонат, який зараз існує в Україні, він вже далекий від чемпіонату, який був в Україні 3-4 роки тому. Немає достатньої кількості сильних клубів, немає тієї мотивації.

Який чемпіонат ми вважаємо топовим? Англійська Прем'єр-ліга. Це той чемпіонат, куди прагне потрапити будь-який футболіст. Що стосується інтересу з боку турецьких клубів, то скажу чесно, Туреччина – не пріоритет. Проте ми відкриті до діалогу з різними клубами.

Як би не склалася подальша доля Ярослава, хочу відзначити, що його серце назавжди буде з "Шахтарем". Він від щирого серця бажає команді успіхів і процвітання. Він справжній "гірняк", і це для нього не порожні слова. Більше того, він хотів би закінчити кар'єру у рідному клубі і залишитись в системі "Шахтаря" після закінчення кар'єри гравця", - заявив Дудченко.

Читайте також: Зірка "Шахтаря" Ракицький зробив свого друга власним агентом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme