UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині дід проломив череп 3-річній онуці, а потім наклав на себе руки

Випита літра самогону спричинила жорстоке побиття дідом дитини. Дівчика перебуває в реанімації, а дід - вчинив самогубство

На Тернопільщині дід проломив череп 3-рі…

На Тернопільщині п'янка закінчилась скаліченням малолітньої дитини і смертю винуватця, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облполіції.

У селі Залісся Борщівського району 62-річний чоловік під час сімейного конфлікту побив дружину та онуку, а згодом вчинив самогубство.

Як розповів заступник начальника Борщівського відділення поліції Володимир Гуска, вчора до чергової частини надійшло повідомлення від сільського голови села Залісся про те, що місцевий житель, будучи у стані алкогольного сп'яніння, вчинив конфлікт з дружиною. В цей час в помешканні була малолітня онука. Коли дівчинка почала плакати, нетверезий дід накинувся і на маля. Бив руками й ногами доти, поки дитя не втратило свідомості.

Того дня батьки трирічної дівчинки поїхали у справах до міста, а дитину залишили на бабу з дідом. Але ті після обіду разом з сусідом сіли чаркувати. Надвечір спорожнили на трьох літрову пляшку оковитої. Тоді й почався конфлікт між нетверезими родичами.

Нині дівчинка перебуває в обласній клінічній лікарні. ЇЇ стан медики оцінюють як важкий, адже в дитини закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та перелом кісток склепіння черепа.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 121 та частиною першою статті 115 з поміткою "самогубство" Кримінального кодексу.

Також читайте: На Тернопільщині чоловік "виховував" чужу дитину кулаками

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme