На Росії знайшли застреленим адвоката вбивці екс-депутата Старовойтової

Адвокат Євген Русаков, який захищав виконавця вбивства депутата Держдуми Галини Старовойтової знайдено застреленим у Ленінградській області

Про це повідомляє прес-служба Слідчого управління Слідчого комітету регіону, передає Depo.ua з посиланням на "Интерфакс".

Як зазначається, тіло 38-річного чоловіка з кульовим пораненням в районі підборіддя було виявлено в середу в одному з будинків по вулиці Соснова селища Вириця Гатчинського району.

"При огляді місця події біля тіла чоловіка виявлено стріляну гільзу. Встановлено, що ввечері 9 квітня він у стані алкогольного сп'яніння на автомашині марки Lexus при під'їзді до свого будинку скоїв ДТП, після чого залишив місце події і пішов додому", - йдеться в повідомленні СУ СКР.

Поряд з тілом було знайдено пістолет чеського виробництва. Інформоване джерело уточнило агентству, що загиблий - адвокат Євген Русаков. В якості пріоритетною слідство розглядає версію самогубства.

Нагадаємо, що Русаков був захисником Віталія Акішина, звинуваченого у вбивстві Старовойтової. У червні 2005 року його було засуджено до 23,5 років позбавлення волі.

Депутат Держдуми, співголова партії "Демократична Росія" Галина Старовойтова була застрелена в під'їзді свого будинку в Петербурзі 20 листопада 1998 року. Крім Акішина, у справі про вбивство засуджено Юрія Колчіна і екс-депутата Держдуми Михайло Глущенка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme