На Росії суд дозволив віддати частину боргу молитвами

Арбітражний суд Нижегородської області затвердив мирову угоду між місцевою підрядною фірмою і Нижегородською єпархією РПЦ, яка зобов'язана сплатити грошима лише частину боргу. Решту будівельники пробачили, отримавши обіцянку, що за їх здоров'я будуть підносити молитви

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на "Интерфакс".

Як говориться в опублікованому визначенні суду, нижегородське ТОВ "Эра" в серпні 2015 року подало до арбітражу позов про стягнення з Нижегородської єпархії 458 тис. рублів боргу за проведене компанією техпереоснащення котельні та системи теплопостачання в одному з будинків єпархії.

У суді сторони досягли домовленості, яку оформили мировою угодою.

За угодою сторін, Нижегородська єпархія взяла на себе зобов'язання сплатити частину вимог ТОВ "Эра" в розмірі 200 тис. рублів, а також обіцяла "підносити молитви за здоров'я раба Божого Арсеньєва Івана Михайловича і раба Божого Лапустіна Сергія Олександровича, їх сімей та благополуччя у всіх їх благих справах і починаннях".

ТОВ "Эра", в свою чергу, відмовилося "від своїх матеріально-правових вимог до відповідача, що складають предмет позовної заяви, в повному обсязі".

Нагадаємо, що на Росії вже і в лікарнях лікують пацієнтів молитвами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme