На пунктах пропуску знову черги: За день кількість людей зросла більш, ніж на тисячу

На Донбасі впродовж минулої доби 11 квітня 35 тисяч людей і 4 900 транспортних засобів пройшли через пункти пропуску

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що пасажиро-транспортний потік у всіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду залишається високим. Крім того, спостерігалється його збільшення в порівнянні з попередньою добою.

Прикордонники зазначають, що через пункт пропуску "Станиця Луганська" 11 квітня пройшли 7 тисяч 370 осіб. Тоді як 10 квітня людей було меньше на 1 330 осіб.

Значний наплив подорожуючих також відзначають і на пунктах пропуску Донеччини. Зранку 12 квітня, за повідомленнями очевидців у соцмережах, відомо, що найбільша піша черга скупчилася на КПВВ "Мар'їнка".

"На 8:30 ранку в сторону Курахового піша черга - просто жах, людей 400, машин - в 4 ряди (300 метрів), далі в колоні ще близько 100 машин, не менше. 10:30 з Донецька на нульовому близько 100 машин", - йдеться у повідомленні.

За інформацією з інших пунктів пропуску Донеччини, станом на ранок рух був повільний, але людей не занадто багато.

Нагадаємо, що наприкінці березня 2017 року роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду в районі проведення АТО тимчасово продовжили на годину через збільшення пасажиропотоку через лінію розмежування.

Крім того, анонсувалося прискорення роботи "найпопулярнішого" пункту пропуску у Мар'їнці завдяки додатковим модулям для перевірки документів, що їх надали в ООН.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme