На Полтавщині відремонтують аварійний міст

У Машівському районі розпочали ремонт мосту через річку Тагамлик, який раніше визнали аварійним

На Полтавщині відремонтують аварійний мі…

Дорожники активно розпочали відновлювальні роботи мосту в селі Селещина, що у Машівському районі Полтавщини, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Службу автомобільних доріг у Полтавській області.

Міст через річку Тагамлик півтора місяці тому визнали аварійним, а рух по ньому був обмежений. Нині тут триває демонтаж тротуарних блоків та аварійних балок прогонової будови.

"Роботи проводяться прискореними темпами. Демонтаж однієї балки триває 17 хвилин. Завдяки цьому не створюються перешкоди для руху транспортних засобів на даній ділянці", - розповідають будівельники.

Загалом на мосту необхідно замінити 5 аварійних балок. У Службі автодоріг говорять, що поставили за мету завершити роботи до початку сезону збору врожаю. Саме тоді розпочнеться активний рух великогабаритного транспорту цією дорогою, а їзда по аварійному мосту може призвести до трагічних наслідків.

Для зручності водіїв під час проведення ремонту рух по мосту перекриватися не буде. Доки роботи проводяться на одній смузі, на іншій транспортні засоби будуть вільно рухатися.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme