На Південній залізниці через необачність убилося восьмеро людей

Усього з початку року на Південній залізниці через порушення правил безпеки травмувалося 17 осіб

На Південній залізниці через необачність…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Укрзалізниці, впродовж трьох місяців 2017 року в регіональній філії "Південна залізниця" зафіксовано на 36% менше травматичних випадків, ніж у попередньому році.

За відомостями прес-служби, смертельно травмувалося вісім осіб. Усі потерпілі були травмовані рухомим складом через нехтування громадянами Правилами безпеки на залізничному транспорті під час переходу залізничних колій у невстановлених місцях, порушення правил переходу через залізничні колії; ходіння по залізничних коліях; знаходження ближче 0,5 метра від краю платформи.

При цьому 5 осіб, що були травмовані, перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Залізничники Південної магістралі вкотре закликають громадян бути максимально уважними й обережними поблизу залізничної інфраструктури.

Як повідомляв Depo.Харків, 9 квітня двоє підлітків постраждали, намагаючись зробити ефектні світлини на електропідстанції. Діти прийшли на основну розподільну станцію електроенергії на Олексіївці для того, щоб сфотографуватися. Для більш вдалого кадру хлопці залізли на стовпи, які знаходяться під напругою в 110 тисяч вольт.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme