UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині копи затримали рецидивіста, що грабував пенсіонерів

Старокостянтинівець торік достроково вийшов на свободу за, так званим, "законом Савченко"

На Хмельниччині копи затримали рецидивіс…

30-річний житель Старокостянтинова 5 разів притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і у березні минулого року достроково вийшов на свободу за так званим "законом Савченко", але протримався недовго і нещодавно знову вчинив серію грабежів і крадіжок з будинків пенсіонерів, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією ГУ НП області.

Зловмисник приїхав на деякий час у село Великий Жванчик Дунаєвецького району. Він добре орієнтувався на місцевості, бо раніше деякий час працював у місцевому санаторії.

"Блукаючи вулицями, він вирішив поживитися за рахунок беззахисних пенсіонерів, - розповідають правоохоронці. - Першою жертвою зловмисника стала прикута до ліжка 93-річна бабуся. Грабіжник проник у будинок і на очах у безпорадної потерпілої почав обшукувати кімнату в пошуках наживи. Забравши півтисячі гривень і два ліхтарики, пішов геть, а потім поїхав до Кам'янця-Подільського, де і витратив гроші."

Коли ж кошти закінчились, він знову приїхав у село і серед ночі обікрав ще два будинки. Пошкоджуючи двері, проникав всередину, поки господарі спали. У 79-річного пенсіонера викрав мобільний телефон Nokia-1110 вартістю 500 гривень, а у 50-річного чоловіка - гаманець, в якому було 1300 гривень.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія і затримали його в Старокостянтинові.

Затриманому вже оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 - крадіжка та ч.3 ст.186 - грабіж ККУ. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

На період досудового слідства суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme