На Харківщині пограбували поштове відділення: Нападник був у масці і камуфляжі

Поліцейські Харківщини оперативно розкрили розбійний напад на поштове відділення

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, вчора, 11 квітня, до місцевих правоохоронців надійшла інформація від 56-річної жінки про те, що до приміщення відділення зв'язку у місті Валки зайшов невідомий чоловік в камуфляжному одязі та з маскою на обличчі.

За відомостями поліції, зловмисник став погрожувати працівниці пошти предметом, схожим на пістолет, та відкрито заволодів грошима з каси в сумі більше 2 тис. грн. Після чого втік з місця події в невідомому напрямку.

На місце події виїхали правоохоронці. До пошуку злодія підключилися оперативники Управління карного розшуку. Затримати 31-річного нападника вдалося протягом кількох годин. Під час огляду в чоловіка вилучена викрадена готівка. Він також зізнався, що після вчинення злочину закопав пістолет та камуфльований одяг із маскою на пустирі. Речові докази вилучено.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Проводиться перевірка щодо причетності даної особи до скоєння аналогічних злочинів на території Харківської області та інших областей. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Depo.Харків, усього з початку року на Південній залізниці через порушення правил безпеки травмувалося 17 осіб.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme