Лавров на конференції з Тіллерсоном нагрубіянив американським журналістам

Голова МЗС Росії Сергій Лавров у Москві вичитав американських журналістів , які спробували гучно ставити питання перед початком зустрічі міністра з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на РИА "Новости".

"Чи правда, що ви підтримуєте уряд Сирії? Як ви можете прокоментувати вчорашні заяви Білого дому?" - запитала одна кореспондентка. "Чи є у вас відповідь на вчорашні заяви Білого дому?" – спитала інша.

"Хто вас виховував? Хто вчив вас манерам?" - запитав у відповідь Лавров.

Потім російський міністр виголосив свою промову, передав слово Тіллерсону і, звернувшись до американської журналістки, сказав: "Тепер можете кричати". Та посміхнулася і відповіла: "Спасибі".

Водночас представник МЗС Росії Марія Лаврова так переказала цю історію на своїй сторінці у Facebook.

"Mister Lavrov, Mister Lavrov ... - з усіх боків нестямно закричали американські журналістки з пулу Держсекретаря. Особняк здригнувся. Такого "базару" його столітні склепіння не пригадували", - написала Захарова.

За її словами, Лавров запитав журналісток, хто вчив їх манерам, "ніби виправдовуючи американок перед канделябрами, ліпниною і вишитими на гардинах золотими бджолами - символом царської мудрості".

Нагадаємо, що Тіллерсон відучора перебуває у Москві з дводенним візитом. Серед тем будуть Україна і Сирія.

Перед візитом до Москви Тіллерсон по телефону запевнив президента України Петра Порошенка, що США не допустять жодних пакетних домовленостей щодо ситуації в Україні та Сирії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme