UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Квитки на Євробачення розкуповують, мов гарячі пиріжки

Станом на сьогодні на Євробачення-2017 вже продано майже 30 тисяч квитків і 19 тисяч заброньовано

Про це заявив директор Concert.ua Дмитро Феліксов, Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Укрінформ.

"Квитки продаються дуже добре, в основному на гранд-фінал, денний фінал та вечірній фінал та 2 півфінали, що будуть йти в прямому ефірі. Ці 5 шоу мають надзвичайний попит. Вчора о 19:00 надійшла партія квитків приблизно 2,5 тисячі до фан-зони і за лічений час вони були розпродані", - сказав він.

За словами Феліксова, наразі продано близько 30 тисяч квитків, близько 19 тисяч квитків заброньовані для країн-учасників, партнерів та спонсорів.

"І близько 21 тисячі ще є у продажу чи надійдуть у продаж", - сказав він.

При цьому він зазначив, що є квитки на шоу, які іменуються як репетиції, і коштують вони від 200 гривень і трохи більше.

Ці шоу, за його словами, найкраще підходять для родин з дітьми, тому що проходять у денний час. Це квитки на шоу, які відбудуться перед обома півфіналами і починаються о 16 годині.

Нагадаємо, 16 лютого стало відомо, що усі квитки на фінал пісенного конкурсу Євробачення, який відбудеться в Києві 13 травня, розкупили протягом перших 15 хвилин після старту продажу. Пізніше стало відомо, що найближчим часом у продаж має надійти партія вільних квитків на Гранд фінал Євробачення-2017, які зможе придбати кожен охочий.

Додамо, що проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який пройде в Києві, обійдеться бюджету міста в 50 мільйонів гривень (більше 1,8 мільйона доларів за поточним курсом).

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme