Коли на Львівщині можна буде вбивати тварин

Легально вбивати тварин у лісах Львівщини можна буде з 1 травня

Як повідомляє Depo.Львів, на Львівщині узгодили питання щодо конкретної дати відкриття та закриття полювання на конкретні види мисливських звірів та птахів в сезон полювання 2017-2018 років. Про це проінформували у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Установили такі строки полювання на ратичні види мисливських тварин:

– Індивідуального полювання:

– на самців козулі – з 1 травня до 31 грудня 2017 року включно;

– на самців кабанів, оленів благородних та їхній молодняк, здатний до самостійного існування – з 1 серпня 2017 року до 31 січня 2018 року включно;

– на самок кабанів, козуль та оленів благородних, – з 1 вересня до 31 грудня 2017 року включно;

– Колективного та облавного полювання на козулю – з 28 жовтня до 31 грудня включно, на кабанів, оленів благородних та їхній молодняк здатний до самостійного існування, – до 1січня 2018 року окремим господарствам, які мають значний ліміт полювання на самців кабанів, оленів благородних та їхній молодняк здатний до самостійного існування до 31 січня 2018 року включно.

– На, гусок, качок лиску, сивкових (куликів), – з 18 години 12 серпня до 31 грудня 2017 року включно. На голубів (крім голуба-синяка) – з 5 серпня до 31 грудня. На фазана – з 1 жовтня – до 31 грудня включно. На перепела – з 5 серпня до 26 листопада включно;

– На білку, бобра, куниць лісову та кам'яну, тхора лісового, єнотоподібну собаку, лисицю, вовка – з 1 жовтня 2017 року до 28 лютого 2018 року включно. На борсука – з 1 жовтня до 26 листопада. На зайця русака тільки в польових угіддях у недільні дні з 26 листопада по 31 грудня 2017 року включно. Норма добування зайця русака – один заєць за один день полювання, денна норма добування лисиці, вовка та єнотоподібного собаки – не обмежена.

Днями полювання на ратичні види при індивідуальному полюванні – усі дні тижня, при колективному та облавному полюванні – субота та неділя у січні індивідуальне полювання – усі дні тижня, при полюванні на зайця русака – неділя.

Раніше ми повідомляли про те, що восени у області відкриють притулок для бурих ведмедів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme