Харківський рецидивіст попався з двома пляшками концентрату опію

У Харкові поліцейські викрили чоловіка у незаконному зберіганні наркотиків

Харківський рецидивіст попався з двома п…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, цього тижня під час санкціонованого обшуку у помешканні 47-річного раніше судимого чоловіка правоохоронці Слобідського відділу поліції вилучили дві полімерні пляшки з речовиною бурого кольору та одну пляшку з прозорою рідиною.

За відомостями поліції, згідно з висновком судової експертизи, вилучена рідина містить у своєму складі особливо небезпечний наркотичний засіб - концентрат макової соломки. У перерахунку на суху речовину її вага складає майже 5 грамів.

Зі слів чоловіка стало відомо, що наркотичну речовину він зберігав для власного споживання.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Як повідомляв Depo.Харків, 9 квітня двоє підлітків постраждали, намагаючись зробити ефектні світлини на електропідстанції. Діти прийшли на основну розподільну станцію електроенергії на Олексіївці для того, щоб сфотографуватися. Для більш вдалого кадру хлопці залізли на стовпи, які знаходяться під напругою в 110 тисяч вольт.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme