Харківська митниця поділилася 200 млн грн на ремонт доріг

Харківська митниця ДФС забезпечила надходження більше 200 млн грн на ремонт доріг у регіоні

Про це повідомили Depo.Харків у прес-службі Головного управління ДФС України в Харківській області.

За відомостями прес-служби, з початку 2017 року митниця до загального фонду Держбюджету перерахувала 2,9 млрд грн, що складає 121,2% плану. Перевиконання становить 505,1 млн грн. Таким чином, лише в 1 кварталі поточного року на ремонт доріг митниця спрямувала більше 200 млн грн.

Начальник Харківської митниці Андрій Танцеров звернувся до керівництва області з пропозицією посприяти в залученні до оформлення в зоні діяльності митниці харківських суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, які здійснюють митне оформлення в інших регіонах.

"Харківська митниця робить важливі кроки для налагодження тісної та взаємоузгодженої співпраці із суб'єктами, що здійснюють зовнішньоекономічну діяльність в Харківському регіоні. Тісна співпраця з імпортерами та митне законодавство дозволяють скоротити час оформлення вантажів, спростити митні формальності, повною мірою оцінити переваги електронного декларування", - зазначив він.

Довідка Depo.Харків. У 2015 році в чотирьох областях України був запроваджений митний експеримент, який передбачає відрахування 50% від перевиконання надходжень митних платежів на будівництво та реконструкцію автомобільних доріг. Цього року практика розповсюджена на всі області.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme