Дорн заперечив війну на Сході і допомогу АТОвцям, загравав до Путіна і назвав Росію старшою сестрою

Відомий співак Іван Дорн, який часто гастролює по Росії, спантеличив своїх фанатів дивними політичними заявами 

Дорн заперечив війну на Сході і допомогу…

Під час бесіди з російським журналістом Юрієм Дудьом співак зробив кілька неоднозначних заяв про ситуацію між Україною і Росією, повідомляє Depo.ua.

Відео одразу ж стало резонансним і викликало неоднозначні емоції шанувальників Дорна.

"БРАТНІ НАРОДИ"

Різкий "підйом" музики в Україні Дорн пояснив журналістові тим, що "молодші брати", під якими музикант мав на увазі українців, "посварилися зі старшими".

"Коли сталася сварка двох братів, молодші брати сказали "ні" всьому від старшого брата", - заявив Дорн, здивувавши своєю позицією співрозмовника.

За словами виконавця, "відлига вже починається" і незабаром Росія і Україна помиряться.

На питання, брати росіяни та українці, музикант відповів: "Мені подобається так думати".

Усе, що відбувається три роки (анексія Криму, війна на Донбасі, тисячі жертв, гуманітарна катастрофа, - ред.), на думку Дорна, всього лише сварка. Але за його словами, вже наступає відлига у відносинах двох держав.

"РОСІЯ НЕ АГРЕСОР"

Співак зазначив, що його концерти на Росії "викликають сморід" у суспільства, тому він вдягнув на концерт у Юрмалі на конкурс "Нова хвиля" реглан із тризубом.

"Політикам це не подобається… Просто сам факт того, що я виступаю в Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, – по барабану, що я кажу, їм важливіше моя музика", - сказав Дорн.

Про скасування концертів на Заході України зірка повідомила, що від нього вимагали визнати Росію агресором, тоді б його концерти відбулися, але він не став цього робити.

"АТО НЕ ДОПОМАГАВ"

Також співак заявив, буцімто ніколи не допомагав бійцям АТО, а лише перерахував гроші постраждалим від обстрілів жителям Маріуполя, й один із волонтерів всупереч його бажанню спрямував кошти на потреби військових, придбавши оптичні приціли.

Наразі Дорн допомагає благочинним організаціям, які не пов'язані з АТО.

На ймовірну пропозицію сказати щось Володимиру Путіну, якби була нагода зустрітися, Дорн відповів, що спитав би президента Росії про характеристику його знаку Зодіаку – Терези і як йому живеться під цим знаком зодіака.

Нагадаємо, Дорн на Росії затусив із прихильниками Путіна Валерією та Пригожиним.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme