Журналісти влаштували сину Порошенка "допит" у Раді

Син президента України, народний депутат від БПП Олексій Порошенко прокоментував реформу Конституційного суду та чутки про можливу відставку уряду Володимира Гройсмана

Журналісти влаштували сину Порошенка "до…

З низкою запитань журналісти звернулись до Порошенка-молодшого перед вечірнім засіданням парламенту, передає Depo.ua.

"Правильно було б звертатися до людей, які вносили цей законопроект (про реформу КСУ, - ред.). Звичайно, є багато несхожих позицій в залі Верховної Ради з приводу того, чи мають судді мати маленньку зарплату, чи велику, чи мають вони отримувати пенсію, чи ні, чи мають отримувати квартири, чи не мають. Цю дискусію треба врешті-решт провести і виставити це на голосування. 100% нам потрібна ця реформа, 100% цей законопроект є на часі. Але сьогодні ввечері побачимо, з якими правками він вийде на голосування і від того будемо приймати рішення, підтримувати чи ні", - сказав Порошенко-молодший.

Також, коментуючи чутки про начебто незадовлення президента роботою уряду Гройсмана, Порошенко-молодший заявив, що не чув про ймовірну відставку уряду.

"Наскільки я чув, навпаки, коаліція збирається надалі підтримувати цей уряд, можливо з певними змінами конкретних міністрів. Але треба ще дискусію провести всередині", - сказав нардеп.

Крім того, він висловився щодо майбутнього візиту держсекретаря США Рекса Тіллерсона до Москви.

"Я вважаю, що питання України варто порушувати на різних рівнях, в першу чергу і в присутності самої України", - зазначив Порошенко-молодший.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада розглядає проект нової редакції закону про Конституційний Суд України у другому читанні, до якого надійшло понад 900 поправок від нардепів.

Крім того, сьогодні очікується візит до Москви держсекретаря США Рекса Тіллерсона.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme