UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Якщо виживуть - повіримо у диво: У Дніпрі борються за життя двох бійців

До шпиталю у Дніпрі вночі доправили двох бійців з важкими пораненнями голови: один з них, рятуючи побратима, смертельно поранений в голову ворожим снайпером

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів головний лікар Дніпровського обласного шпиталю імені Мечнікова Сергій Риженко, передає Depo.Донбас.

"Друг не побоявся смерті, витягуючи з-під вогню пораненого солдата. Снайпер не схибив - важке поранення в голову",- написав він.

Пловідомляється, що поранених допраивли до реанімації шпиталю вночі. Врятований Данило каже, що зобов'язаний життям Ігорю.

"Данило, 28 років, з Херсонської області, вогнепальне поранення в голову. Пощастило, куля розбила соскоподібний відросток і вийшла в потиличній області.У свідомості, каже: "Ми просто вдень і вночі захищали Україну", - розповів Риженко.

За його словами рятувальник бійця - Ігор такожу важкому стані.

"Ігор, який рятував Данила - кульове проникаюче поранення в тім'яну область голови. Вночі в Мечникова оперований. Якщо обидва виживуть, знову повіримо в диво",- зазначає головний лікар шпиталю.

Нагадаємо, що за минулу добу бойовики 64 рази обстріляли позиції Збройних Сил України. Зокрема повідомлялося про п'ятьох поранених українських бійців.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme