UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як люди Садового уникають роботи у Львівській облраді

Приміщення театру пива "Правда" у центрі Львова продадуть на аукціоні

Приміщення комунальної власності Львівської обласної ради, що на пл. Ринок, 32 м. Львова, буде приватизовано шляхом викупу. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань комунального майна та приватизації у вівторок, 11 квітня. Про це пише Depo.Львів.

Попередньо зазначене питання ґрунтовно вивчила та подала свої пропозиції тимчасова комісія з вивчення підстав та способу приватизації згаданого приміщення, яку утворили депутати облради.

"Іншого шляху, ніж приватизувати приміщення на пл.Ринок, 32 і дати можливість його викупити орендарям наразі немає ні в правовому полі, ні з практичної сторони, - зазначив заступник голови обласної ради Володимир Гірняк. - Це питання ґрунтовно вивчали юристи, обговорювалося питання виставити об'єкт на аукціон. Однак маємо ухвалити вольове та конструктивне рішення – продати приміщення дорого та вилучені кошти скерувати на вкрай необхідну добудову Львівського перинатального центру".

За його словами, впродовж місяця відбудеться круглий стіл для обговорення з громадськістю та експертами питання приватизації об'єктів комунальної власності, в тому числі щодо пл.. Ринок, 32 та вивільнених приміщень фтизіатричної служби.

Опісля ухвалу буде винесено на розгляд та затвердження депутатів Львівської обласної ради.

Нагадаємо, ініціатором створення комісії була керівник фракції "Самопоміч" у Львівській облраді Інна Свистун, яка очолює управління комунального майна Львівської міської ради.

Натомість представники "Самопомочі" жодного разу не з'явились на засідання комісії.

У цьому приміщення у центрі міста працює театр пива "Правда", керівництво якого вважають наближеним до керівництва міста Львова.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme