UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вдова Вороненкова зустрічалась із Нищуком щодо кар'єри в Україні

Російська оперна співачка та екс-депутат Держдуми Марія Максакова розповіла, що про зроблений вибір жити в Україні не шкодує, а про версії розстрілу свого чоловіка говорити відмовляється

Про це Максакова розмовляла з ТСН біля могили Дениса Вороненкова, якому сьогодні мало б виповнитися 46 років, передає Depo.ua.

До могили Дениса Вороненкова Максакова привела їхнього сина за руку. Він тільки почав ходити – за п'ять днів Івану виповниться рік. Батька синові співачка показує на фото, запалює лампадку, читає молитву. І дає сину тюльпани. Від себе кладе на могилу букет троянд. Могила засаджена весняними квітами.

Сьогодні Вороненкову мало виповнитися 46 років. На цвинтарі жінка не плаче. Найближчим друзям з Києва, які теж тут зібралися, розповідає, чоловік щоночі уві сні дає їй інструкції, як жити.

"Денис зі мною. Я це дуже добре відчуваю. Я відчуваю, як він направляє стежки мої. Сама я люблю його ще сильніше. І я впевнена, що він буде завжди зі мною. Спасибі тобі велике. З днем народження", - каже Максакова.

Друг родини Ілля Пономарьво зазначив, що Максакова збирається будувати кар'єру в Україні.

Він зазначив, що Марія обіцяє, що через сорок днів таки дасть концерт пам'яті Вороненкова. Друг родини, своєю чергою, натякає, що Максакова у Києві робитиме оперну кар'єру.

"Вона налаштована на активну творчу діяльність у Києві. Вона зустрічалася з Євгеном Нищуком, вони цю тему обговорювали, влада підтримують повністю цю лінію і взагалі я вважаю, що буде здорово, якщо вона залишиться тут", - каже Ілля Пономарьов.

Нагадаємо, вдова Вороненкова із сином відвідала могилу чоловіка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme