UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В центрі Хмельницького чолов'яга розгулював з мішком набоїв

Затримали "діда мороза" посеред ночі у провулку Гагаріна

В центрі Хмельницького чолов'яга ро…

У Хмельницькому правоохоронці затримали молодика, що посеред ночі розгулював містом із мішком набоїв за плечима, повідомляє Depo.Хмельницький за інформації прес-служби поліції.

Загалом у мішку було майже 1800 набоїв різного калібру. Чоловік запевняє, що знайшов їх під час збору металобрухту і якраз ніс здавати у відділок поліції.

Подія ж сталася близько 2-ї години ночі. Працівники поліції зустріли підозрілого чоловіка із мішком за плечима. Під час перевірки з'ясувалося, що це 32-річний місцевий безробітний, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за розбійний напад.

Мішок виявився наповнений набоями. Працівники поліції вилучили і направили на експертизу 401 набій калібру 5,45 мм та 1380 набоїв калібру 7,62 мм.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що останнім часом у зв'язку зі скрутним матеріальним становищем збирав кольоровий метал на смітниках та в закинутих приміщеннях. І ці набої напередодні він теж знайшов у закинутій будівлі по провулку Гагаріна. Цілий день думав, що з ними робити і нарешті посеред ночі вирішив занести до відділку поліції.

Наразі правоохоронці з'ясовують походження набоїв.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, днями жителів Хмельниччини затримали на Рівненщині з мішками бурштину, наркотиками і зброєю. Затримали чоловіків патрульні під час оперативного відпрацювання.

А наприкінці березня житель Хмельниччини в столичному метро перевозив цілий арсенал зброї. Поліцейські в наплічнику юнака знайшли димову шашку, сотні набоїв, гранати, запали і ножі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme