UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Управління ІТ розробляє "Єдиний студентський квиток"

Єдиний студентський квиток" буде ще й частиною програми "Картка львів'янина"

Як повідомляє Depo.Львів, управління інформаційних технологій ЛМР спільно з НУ "Львівська політехніка" розробляє новий проект – "Єдиний студентський квиток". У "Єдиному квитку" буде об'єднано студентський квиток, читацький, перепустка в гуртожиток, е-квиток для громадського транспорту та банківський рахунок.

Як повідомляють в управлінні інформаційних технологій, "Єдиний студентський квиток" буде ще й частиною програми "Картка львів'янина", а отже стане не тільки офіційною ідентифікацією львівського студента, але й можливістю отримати бонуси та знижки в топових закладах та установах Львова.

"Єдиний квиток" буде впроваджений як пілотний проект на базі "Львівської Політехніки", а далі кожен із львівських університетів може вільно долучитися до проекту, звернувшись з таким проханням до міської ради.

Тому вже з нового навчального року львівські студенти, переймаючи досвід західних колег, зможуть з легкістю користуватися всіма перевагами послуг, що надає навчальний заклад та місто.

Презентація та прес-конференція щодо запровадження "Єдиного студентського квитка" відбудеться 19 квітня (ср), 12:00, 204 аудиторія головного корпусу НУ "Львівська політехніка", - розповіли в управлінні інформаційних технологій Львівської міськради.

Раніше ми писали, що школах польського Вроцлава викладатимуть українською.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme