Український співак заспівав разом із прихильниками терористів "Л-ДНР" (ФОТО)

Український співак та участник группы 5'Nizza Олексій Запорожець (SunSay) заспівав та знявся у кліпі російського репера Баста

Український співак заспівав разом із при…

Як передає Depo.Донбас, цей кліп до пісні "Сансара" розміщено у мережі YouTube.

Крім Запорожця у кліпі, зокрема задіяні такі російські виконавці, як Діана Арбеніна, Олександр Скляр, Сергій Бабунець та інші.

Відомо, що Бабунец, приміром, нещодавно заспівав "оду" донбаським терористам дуетом зі співачкою Юлією Чичериною, яка мало не живе в терористів на Донбасі і безперестанку "тішить" загал своєю "творчістю" на тему війни.

Арбеніна у симпатіях до терористів не помічена, втім вона "прославилася" своїми гастролями в анексованому Криму.

Ну, а рокер Скляр ніколи не приховував свого захоплення терористами Донбасу, їздить до них із концертами та на кожному кроці висловлює їм свою підтримку.

Сам автор пісні та кліпу Баста до сих пір ніяк публічно не висловлюв своєї позиції стосовно анексії Криму чи подій на Донбасі. Також зазначимо, що у Києві наразі йде продаж квитків на його концерт, запланований на червень.

Нагадаємо, що Запорожець гастролює як в Україні, так і на Росії. У 2016 році, приміром було скасовано його концерт у Львові. Офіційних причин не називали, однак неофіційно заявляли, що саме через його гастрольну діяльність в окупантів.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme