UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Трускавці обговорять майбутнє Карпатського регіону

Парубій ініціює зустріч представників країн Карпатського регіону в червні в Трускавці для обговорення модернізації регіону

Як повідомляє Depo.Львів, Голова Верховної Ради Андрій Парубій ініціює зустріч голів парламентів країн Карпатського регіону в червні в Трускавці (Львівська область) для обговорення модернізації регіону.

Про це він повідомив під час зустрічі з міністрами закордонних справ Словаччини Мирославом Лайчаком, Чехії Любомиром Заоралеком і Угорщини Петером Сійярто.

"Наприкінці червня в Трускавці ми будемо проводити зустріч і будемо запрошувати голів парламентів всіх країн, що входять у Карпатський регіон, щоб разом обговорити і скласти план наших заходів щодо модернізації цього регіону", - сказав він міністрам.

Парубій зазначив, що розраховує на участь голів парламентів Чехії, Словаччині й Угорщині в майбутній зустрічі.

Голова парламенту також виступив за створення загальної інфраструктурної програми з розвитку Карпат у рамках так званої "концепції Європи Карпат".

Раніше ми писали як туристи матюкаються через закриття бювету у Трускавці (ВІДЕО 18+).

Також інформували, що мер Трускавця Андрій Кульчинський не знає, що робиться у нього в місті. А ще раніше у Трускавці зникла "Нафтуся".

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme