UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Сумах чоловік з гранатою і автоматом пішов "війною" на свого сусіда

П'яний чоловік кинув гранату у двір сусіда і погрожував його вбити

У Сумах чоловік з гранатою і автоматом п…

Правоохоронці з'ясовують обставини конфлікту між двома сусідами, в результаті якого один чоловік, взявши до рук власну зареєстровану зброю, пішов "війною" на іншого, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

До чергової частини Сумського відділу поліції надійшло телефонне повідомлення від 38-річного громадянина. Чоловік розповів, що його сусід кидається на нього з предметом, схожим на автомат, погрожує вбивством, до того ж, ще й кинув йому на подвір'я гранату.

Правоохоронці негайно прибули на виклик, і затримала нетверезого 50-річного сусіда заявника, що проживає поруч.

"Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 129 "Погроза вбивством" Кримінального кодексу Україн", - коментує начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута.

Під час огляду місця події поліція вилучила у зловмисника та направила на дослідження зареєстрований мисливський карабін калібру 7,62 мм, велику кількість набоїв до нарізної зброї калібру 7,62 мм армійського зразка, та патрони калібру 9 мм. За результатами експертизи буде прийняте рішення про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років".

Крім того, правоохоронці виявили і вилучили у зловмисника ще й кілька петард великої потужності, одну з яких він і справді підірвав, залякуючи вбивством свого сусіда. Слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme