UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У пожежі на Сумщині загинула 89-річна жінка

У згорілому вщент будинку знайшли тіло жінки без ознак життя, також під час пожежі постраждав її син-інвалід, якого терміново госпіталізували

У пожежі на Сумщині загинула 89-річна жі…

Вчора, 10 квітня о 17:30 до Служби порятунку "101" надійшла інформація про пожежу у житловому будинку на вул. Некрасова, у м. Тростянець, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Сумській області.

Дим з даху побачили сусіди, які й викликали рятувальників. По прибуттю на місце встановили, що горіння відбувається в одній із кімнат помешкання.

Через сильне задимлення пожежникам довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання. Вогонь охопиа домашні речі. Розповсюдженя полум'я на інші кімнати будинку вдалося уникнути, пожежу оперативно ліквідували силами дев'яти бійців ДСНС.

На ліжку в кімнаті, де був осередок горіння, вогнеборці виявили тіло літньої жінки. Як було встановлено, загибла – 89-річна мати власниці будинку. Окрім того, внаслідок пожежі постраждав син загиблої - інвалід. Його, за попередніми даними, винесли із задимленого помешкання робітники, що працювали на будівництві поруч розташованого домогосподарства. Чоловіка було госпіталізовано до Тростянецької районної лікарні.

Ймовірною причиною пожежі називають занесення стороннього джерела запалювання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme