У Полтаві затримали угонщиків авто

Двоє юнаків вночі пробралися до гаража та викрали легковик "ВАЗ"

У Полтаві затримали угонщиків авто…

До Полтавського райвідділку поліції з заявою про крадіжку авто звернулася 34-річна жінка. Вона розповіла, що вночі з гаража невідомі викрали легковик "ВАЗ", повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Правоохоронці оперативно розшукали угонщиків. Ними виявились двоє юнаків – 21 та 28-річні, останній з яких вже був судимий.

Чоловіки зізнались, що вночі викотили "ВАЗ" із гаража, щоб власниця не почула шум мотора. На "безпечній відстані" завели автомобіль та поїхали до Полтави.

Автівку поліцейські вилучили в якості речового доказу та вже повернули власниці.

За фактом незаконного заволодіння автомобілем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб та поєднаного з проникненням у приміщення, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України. Чинне законодавство за подібні дії передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Відносно раніше судимого крадія обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою, а відносно не судимого – домашній арешт. Обом злочинцям вже оголошено про підозру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme