UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Хмельницькому захисники чотирилапих побили директора комунального притулку для тварин

Активісти вирішили з'ясувати стосунки з керівником стерилізатора для собак врукопашну

У Хмельницькому захисники чотирилапих по…

Протест хмельницьких захисників чотирилапих під стінами мерії проти нового директора притулку для бездомних тварин Олександра Бойченка завершився побиттям останнього, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Поділля-Центр".

Власне, активісти звинуватили Бойченка у жорстокому поводженні з тваринами. Відтак, вимагали у мера його звільнення. Однак історія цим не завершилась, адже, за словами очільника притулку, він ще й постраждав фізично від рук волонтерів.

"На мене напали волонтери ГО "Врятуй життя", які були на мітингу. Били по обличчю і голові. Далі лікарі прийматимуть рішення, що робити і як лікувати. На 99,9% у мене струс мозку", - поскаржився директор притулку.

Як з'ясували журналісти, - не втримався чоловік волонтерки Олени Кошової.

"Зателефонувала дружина і сказала, що директор притулку поводить себе по-хамськи: штовхається та виганяє їх з території закладу. Коли ми приїхали до притулку, я взяв його за куртку і сказав: пішли подивимось у чому суть. Він наніс мені удар рукою, в якій знаходився навісний замок", - зазначив Олег Кошовий.

Відтак, з'ясовувати, хто почав бійку першим, доведеться вже поліції.

Хоч і представники влади до волонтерів під час протесту не вийшли, втім, Симчишин говорить, що конфлікт вирішиться після відкриття нового комунального притулку для тварин.

"Цей конфлікт - це проблематика спілкування специфічних людей. Ми цю проблему бачимо зовсім інакше. Ми виділили вже земельну ділянку на вулиці Заводській для будівництва нового комунального притулку на 450 місць. Я думаю, що він дуже багато питань вирішить. Звісно, не всі. Тому незадоволеним, ми порадимо відкривати приватні притулки, якщо вони вміють працювати краще, ніж комунальники", – відповів мер.

Нагадаємо, 7 квітня до Хмельницької мерії прийшли кількадесят обурених захисників тварин з вимогою звільнити директора притулку для бездомних тварин

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme