У Харкові Білецький прийшов на мітинг під банком зі зброєю

На поясі нардепа Андрія Білецького, який у Харкові прийшов підтримати блокувальників "Сбербанку", видно кобуру зі зброєю

У Харкові Білецький прийшов на мітинг пі…

Як передає кореспондент Depo.Харків, близько 13:30 Білецький прибув на вулицю Донець-Захаржевського та виступив перед учасниками блокування.

За його словами, акції громадськості з пікетування державних установ викликають тільки сміх у можновладців. Білецький підкреслив, що відтепер "азовці" "вирішили бити по найдорожчому" для олігархів – їхнім грошам.

Він звернув увагу, що блокування банку викликає гостру реакцію в олігархів та депутатів.

Крім того, він закликав учасників акції домагатися увязнення голови Нацбанку Валерії Гонтаревої. Мітинг біля відділення банку продовжується. Поліція відійшла від входу до відділення та не заважає членам "Національного корпусу" проводити зустріч з Білецьким.

Як повідомляв Depo.Харків, 10 квітня активісти "Національного корпусу" встановили намет біля відділення "Сбербанку" Росії на вулиці Донець-Захаржевського в Харкові та заблокували вхід до будівлі.

Відносно працівників поліції, які прибули на місце події, було застосовано сльозогінний газ. Двоє правоохоронців та один учасник акції після надання медичної допомоги відпущені додому.

В ніч на 11 квітня біля банку чергували 30 правоохоронців.

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) та два кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme