UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бахмуті пенсіонери з часу ночі стоять у черзі за пільговими проїзними (ФОТО)

Десятий день в Бахмуті пенсіонери з ночі займають чергу на видачу єдиних проїзних квитків 

Щодня у пунктів видачі збираються сотні пенсіонерів, пише Depo.Донбас з посиланням на "Вечірній Бахмут".

"Батьки намагаються вдруге отримати ці проїзні. Перший раз пішли до 8 ранку, черга була вже за 300 з гаком людей - було зрозуміло, що не встигнуть і чекати немає сенсу. Сьогодні батько пішов займати чергу о 5 ранку, виявився 96-м. Двадцятий номер в черзі був зайнятий о 1:40 ночі ", - пише в соціальній мережі житель Бахмута Олександр.

Про неймовірний натовп кажуть і люди, які отримали проїзний.

Водночас працівники УПтаСЗН ведуть прийом, як на виборах - кожен працівник обслуговує кілька букв, з яких починається прізвище одержувача (наприклад, А-Д або Е-К). Часто виявляється, що прізвище очередника не влучає у "діапазон прізвищ" працівника УПтаСЗН, який звільнився. Виникає плутанина, лайка і тиснява.

Також жителі міста відзначають повільну роботу мобільної бригади УПтаСЗН і те, що вони приймають неповний робочий день. Додатковий ажіотаж створюють самі пенсіонери, приїжджаючи за проїзним з інших районів міста, в яких в даний день прийом не ведеться. Всі бояться не встигнути отримати заповітний проїзний до 1 червня.

За 10 днів квітня УПтаСЗН видало близько двох тисяч проїзних квитків. Видача триватиме до кінця травня, очікується, що всього за проїзними звернеться близько 21 тисяч осіб.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme