Тимчук розповів, як веретеранські організації можуть "доїти" бюджет "на пошуки Йєті"

Нинішнє законодавство відкриває широке поле для "творчості" всіх, хто бажає покористуватися "ветеранською темою", скориставшись бюджетними коштами

Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив голова "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.Донбас.

"Ви можете заявити в статуті своєї організації "ветеранську діяльність" (нехай вона стосується, наприклад, ветеранів праці), на цій підставі обізвати свою організацію ветеранською, а там вимагати держфінансування на що вам заманеться - грубо кажучи, хоч на пошуки Йеті, і вже точно святою справою є фінансування "статутної діяльності" - в першу чергу різного роду засідань, - зазначив Тимчук.

Він вважає, що необхідно вносити зміни в законодавство, де треба чітко прописати критерії до держфінансування ветеранських організацій.

Нагадаємо, 10 квітня волонтери домоглися того, щоб бюджетні кошти для ветеранських організацій виділялися тільки в ході прозорих конкурсів.

У той же час, голова Української спілки в'язнів-жертв нацизму Маркіян Демидов приїхав на засідання робочої групи, де вирішувалося питання про виділення бюджетних коштів для ветеранських організацій, на автомобілі Mercedes GL 350 2013 року випуску.

При цьому він поспішив відхреститися від машини, на якій приїхав на засідання, нецензурно висловившись на адресу представників ЗМІ.

У той же час у державному реєстрі МВС міститься інформація, що власником "Мерседеса" є саме Демидов.

Крім того, у в'язня концтабору є автомобіль Porsche Cayenne.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme