Справа "шаленого Ростіка": Копа Олійника через суд відсторонили від посади

Голосіївський районний суд міста Києва відсторонив від посади співробітника Нацполіції Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка в Києві 

Справа "шаленого Ростіка": Копа Олійника…

Про це у "Фейсбуці" написав адвокат родини застреленого підлітка Вадим Васильєв, повідомляє Depo.Київ.

За його словами, "всі казки Нацполіції про те, що Олійника не поновили на посаді, розсипалися в суді".

"В ході судового засідання було встановлено, що він таки перебував на посаді після закінчення попереднього запобіжного заходу", - написав адвокат.

Васильєв додав, що рішенням суду його сьогодні вчергове відсторонили від посади.

"Вже встановлено процесуальний недолік в обвинувальному акті, який буде виправлено в найближчі дні, та продовжено розгляд справи", - підсумував він.

Додамо, 6 квітня стало відомо, що патрульний поліцейський Сергій Олійник, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка в ході переслідування автомобіля BMW в ніч на 7 лютого 2016 року в Києві, відновлений на посаді.

Раніше повідомлялося, що захист патрульного незадоволений роботою прокуратури і наполягає на продовженні розслідування цього кримінального провадження. Захист наполягав, що патрульний не скоював умисного вбивства, а підліток, який знаходився в машині, загинув у результаті рикошету.

Додамо, 8 листопада Прокуратура міста Києва завершила розслідування у кримінальному провадженні стосовно патрульного поліцейського Сергія Олійника: йому оголосили підозру у вбивстві.

Раніше Печерський районний суд Києва відпустив патрульного Олійника під особисте зобов'язання до 31 жовтня.

3 жовтня стало відомо, що суд продовжив термін відсторонення від посади патрульного поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві 17-річного підлітка в ході переслідування автомобіля BMW в ніч на 7 лютого в Києві, до 17 листопада.

9 серпня Печерський райсуд Києва продовжив частковий домашній арешт для поліцейського Сергія Олійника до 3 вересня.

9 червня суд змінив патрульному поліцейському Сергію Олійнику запобіжний захід з домашнього арешту на нічний арешт.

27 квітня суд продовжив патрульному поліцейському Сергію Олійнику, підозрюваному у вбивстві 17-річного підлітка в ході переслідування автомобіля BMW в Києві, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 7 лютого 2016 року відбулася погоня зі стріляниною, під час якої поліцейські були змушені відкрити вогонь у відповідь. Автомобіль BMW, який намагався втекти від поліцейського авто в Києві, збив одного патрульного та скоїв наїзд на другого.

Родичі вбитого столичними копами 17-річного хлопця стверджують, що в його крові не виявили алкоголю і наркотиків.

18 лютого Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту для патрульного Сергія Олійника, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW під час автопереслідування в Києві.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 7 лютого 2016 року відбулася погоня зі стріляниною, під час якої поліцейські були змушені відкрити вогонь у відповідь. Автомобіль BMW, який намагався втекти від поліцейського авто в Києві, збив одного патрульного та скоїв наїзд на другого.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme