UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Що вінницькі волонтери повезли Президенту Литви

Бойовий прапор вдячності Президенту Литви та литовському народу військовослужбовці розпочали підписувати на Великдень минулого року

Що вінницькі волонтери повезли Президент…

Лист від рідних українських полонених та україно-литовський прапор, підписаний військовими в зоні АТО вінничани повезли Президенту Литви Далі Грибаускайте, передає кореспондент Depo.Вінниця.

Перед тим, як відправитися до Литви делегація волонтерів та учасників АТО показали вінничанам триметровий україно-литовський прапор, який уже 13 квітня подарують Далі Грибаускайте.

Бойовий прапор вдячності Президенту Литви та литовському народу військовослужбовці розпочали підписувати на Великдень минулого року. З того часу стяг обїздив усю передову, побував у найгарячіших точках АТО – у Щасті, Пісках, Авдіївці, в Донецькому аеропорту.

"З передової ми веземо надію, віру і стальну впевненість, що Україна вистоїть і переможе. Там наші хлопці мріють про тверду політику і тверді рішення, про керівництво, яке зможе проводити політику миру і чекають конкретних дій в їхню підтримку. На даному прапорі підписи звичайних рядових солдатів, командирів", - зауважила волонтер Валентина Вельган.

Також під час зустрічі із Президентом Далі Грибаускайте вінницькі волонтери планують віддати звернення з проханням посприяти у звільненні полонених.

"У нас є лист від їх родичів, батьків, дружин. Будемо просити пані Далю Грибаускайте, щоб вона по можливості сприяла вирішенню питань звільнення заручників. Щоб вона була нашим рупором правди у цьому питанні", - наголосила Валентина Вельган.

У листі йдеться про звільнення більше 40 полонених. Серед них і військовий із Могилів-Подільського Валерій Радовець, який у полоні з березня 2016 року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme