Майже половину нових поліцейських на Дніпропетровщині складають "старі" міліціонери

Конкурс на посади у обласному управлінні Нацполіції проходять екс-співробітники, які свого часу звільнилися з лав міліції

Майже половину нових поліцейських на Дні…

Про це Depo.Дніпро повідомив заступник начальника ГУНП у Дніпропетровській області Павло Баранник.

Наразі 40% тих, кого приймають на роботу до поліції в області - це колишні співробітники правоохоронних органів, які свого часу звільнилися з міліції.

Проведені конкурси на оперуповноважених кримінальної поліції і слідчих. На перших було подано 560 анкет, усі тести пройшли 113, з них затверджено 48 кандидатур. На 60 вакантних місць слідчих було подано 472 анкети, з них пройшли 87 кандидатів. Продовжується тестування на посади працівників конвойної служби – 20 посад, на 80 посад до полку особливого призначення "Дніпро-1" і 6 посад психологів.

Всі відібрані будуть проходити чотиримісячне навчання на базі Криворізького філіалу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

З 22 травня почнеться конкурс на заміщення посад середніх спеціалістів сектору реагування патрульної служби (екс-ППС): 50 посад середнього складу і 100 посад молодшого складу.

Конкурс включає в себе: два види тестування на знання законодавства і на рівень логічного, математичного і іншого мислення, співбесіду з психологами, медичне обстеження, здача тестів на фізичну готовність і потім співбесіда зі спеціальною комісією.

Нагадаємо, що минулого року у Дніпрі третина звільнених топ-поліцейських оскаржували атестацію.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme