UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліція затримала останнього підозрюваного у вбивстві журналіста Василя Сергієнка

Зусиллями оперативників карного розшуку, за підтримки бійців загону спецпризначенців кримінальної поліції Черкащини та Департаменту карного розшуку Нацполіції, після тривалих пошуків був затриманий один з підозрюваних у гучному вбивстві журналіста Василя Сергієнка

Про це повідомив в Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає Depo.ua.

"Як відомо Героя України, активіста-майданівця відомого своїми антикорупційними розслідуваннями злочинці викрали з власного будинку у Корсунь-Шевченківському, забили до смерті і закопали у лісі вже після перемоги Революції гідності - 4 квітня 2014 року", - написав Аваков.

За його словами, "троє негідників, яких підозрюють в цьому жорстокому злочині, - вже на лаві підсудних, а цей - перебував у розшуку за ст. 146 "Викрадення людини" і ретельно переховувався".

Зрештою оперативники кримінальної поліції його вислідили на Київщині у Васильківському районі та влаштували кількаденну засідку. Під час затримання підозрюваний хотів втекти на автомобілі, протаранив машину поліції, спецпризначенці застосували зброю, прострелили колеса і спіймали пройдисвіта, який був до того ж озброєний пістолетом.

Зараз тримають обшуки за адресами, де мешкав підозрюваний, який тривалий час переховувався від правосуддя. Невдовзі йому поліція Черкащини пред'явить підозру.

Нагадаємо, що раніше затриманих підозрюваних у вбивстві Сергієнка почали судити ще в лютому 2016 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme