UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Поліцейські знайшли на Хмельниччині вбитого чоловіка

Затримали копи й двох молодиків, що підозрюються у вбивстві

Поліцейські знайшли на Хмельниччині вбит…

Сьогодні в лісосмузі поблизу села Ставниця Летичівського району правоохоронці виявили мертве тіло, а приблизно на відстані у 30 кілометрів був захований автомобіль, на якому таксував чоловік. Сьогодні ж затримали і підозрюваних у вбивстві, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію прес-служби облполіції.

67-річний потерпілий працював в одній із служб таксі обласного центру і вночі 5 квітня виїхав на Daewoo Sens на зміну. Останній раз його робочий планшет включався о 3 годині ночі, а відранку родичі вже не могли додзвонитися на мобільний.

Впродовж тижня чоловіка розшукували правоохоронці і родичі, які максимально поширювали інформацію про зниклого таксиста в соціальних мережах та на інших доступних ресурсах.

На ці повідомлення відгукнулися двоє молодих людей, які зателефонували на лінію "102" і розповіли, що 5 квітня зниклий чоловік справді відвозив їх у Старосинявський район, але вони з ним розрахувалися і після того не бачили.

Правоохоронці вхопились за цю соломинку і вирішили детальніше поспілкуватися зі свідками. Під час розмови молодики почали помітно нервуватися та плутатися у своїх свідченнях. Врешті з'ясувалося, що саме вони причетні до зникнення таксиста, а зателефонувати до поліції вирішили, щоб забезпечити собі алібі.

"Двоє мешканців Старосинявського району 17 та 23 років працювали і жили в Хмельницькому. Попередньо встановлено, що тієї ночі вони винайняли таксі і попросили завезти їх у рідне село, - деталізують в поліції. - По дорозі зловмисники напали на водія, задушили його, а тіло заховали в лісосмузі неподалік села Ставниця Летичівського району. Приблизно за 30 кілометрів заховали і викрадений Daewoo Sens. Також душогуби забрали з собою матеріальні цінності, які були в автомобілі, зокрема, робочий планшет таксиста."

Наразі молодики перебувають у відділку поліції. Із ними працюють правоохоронці.

За фактом відкрили кримінальне провадження за п.6 та п.12 ч.2 ст.115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув'язнення.

Також їм доведеться відповідати за незаконне заволодіння транспортним засобом та розбійний напад на потерпілого.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme