Поблизу Полтави протестувальники перекрили трасу "Київ - Харків"

Ветерани МВС вийшли на акцію протесту та вимагають перерахунку пенсій

Поблизу Полтави протестувальники перекри…

11 квітня об 11:00 декілька десятків людей перекрили рух автотранспорту по трасі "Київ - Харків" в с. Супрунівка поблизу Полтави. Про це повідомив у "Фейсбуці" Дмитро Кусуров, пише Depo.Полтава.

За повідомленнями очевидців, автодорогу перекрили ветерани МВС, які вимагають перерахунку пенсій.

Раніше Depo.Полтава повідомляло, що 10 квітня зранку робота Полтавської міської ради була заблокована протестувальниками, які вимагали зустрічі з мером. Олександр Мамай до людей так і не вийшов, тому активісти "Штабу супротиву" закликають полтавців о 16:00 йти до міського голови додому і привести його на робоче місце.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції.

Наступного дня полтавці зібралися під стінами міськради. Активісти ненадовго перекрили рух транспорту і оголосили свої вимоги, зокрема щодо скасування дозволів на забудову в "Газетній арці", скликання позачергової сесії міськради і мораторію на розбудову МАФів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme