UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Острів скарбів": У Криму слухають справу про викрадення моряків піратами

У Севастопольському суді слухають справу про викрадення людей нігерійцями

"Острів скарбів": У Криму слухають справ…

У Севастополі розслідується кримінальна справа за фактом збройного нападу нігерійських піратів на вантажне судно, на борту якого були і жителі Криму, а також розкрадання суднового майна і майна членів екіпажу і викрадення семи членів екіпажу судна. Про це повідомляє Depo.Крим із посиланням на "События Крыма".

За даними Слідчого комітету РФ , 5 лютого 2017 року районі нафтового терміналу поблизу дельти річки Нігер Гвінейської затоки в 45 милях від міста Брасса Республіки Нігерія група озброєних людей зчинила напад на вантажне судно BBC Caribbean, що належить німецькій компанії "Бриз Шіффарт".

Судно слідувало під прапором держави Антигуа і Барбуда з Камеруну в Гану. Екіпаж судна складався з 11 осіб - десяти громадян Росії (жителі Севастополя, Карелії, Великого Новгорода) і одного українця.

Пірати забрали з каси судна не менше 10 тисяч доларів, що належать компанії-судновласнику, а також гроші та цінні речі з кают членів екіпажу. Після цього нальотчики викрали сімох моряків. Організована група перевезла бранців у невстановлене місце на території Нігерії, де незаконно утримувала їх до 4 березня поточного року, коли зусиллями компанії-судновласника заручники були звільнені.

Нагадаємо, що соратник "Гобліна" похвалився там, що Крим заробляє на в'єтнамцях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Крим

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme