Омелян заявив, що Балчун має бути звільнений

Керівництво ПАТ "Укрзалізниця" не відповідає потребам України і має бути звільнено, вважає міністр інфраструктури України Володимир Омелян

Як повідомила прес-служба міністерства, про це він заявив, відповідаючи на запитання, чи не поставить у цьому році "Укрзалізниця" під загрозу темпи виконання дорожніх робіт тим, що не забезпечить вчасно доставку матеріалів, передає Depo.ua із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Хронічна проблема одна і та ж: локомотивів не вистачає, вагонів не вистачає. Тут питання, в першу чергу, управлінське. Щойно буде змінено команду на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу. На жаль, Одеська залізниця протягом останнього місяця не змогла забезпечити нормальну роботу близько десяти поїздів, що призвело до колосальних збитків. Про це в пресі не йдеться, але це сумний факт. Така ситуація двічі була у березні. Зараз це вже в третій раз. Такі речі неприпустимі", - говориться у повідомленні.

Міністр додав, що рішення проблем "Укрзалізниці" вимагає кадрових рішень від Кабміну і висловив сподівання, що на його рівні в цьому місяці будуть прийняті відповідні рішення.

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив – спочатку отримаємо звіт по "Укрзалізниці", а потім оцінимо діяльність Балчуна.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme