Нацист-імперець: InformNapalm викрив чергових окупантів Донбасу першої хвилі (ФОТО)

Українські кіберволонтери Міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm ідентифікували військових злочинців першої хвилі російської агресії проти України

Як передає Depo.Донбас з посиланням на InformNapalm, всі вони зі складу батальйону спеціального призначення 8-ї мотострілецької (гірської) бригади Збройних Сил Росії.

Повідомляється, що кіберволонтерам вдалося ідентифікувати двох офіцерів і чотирьох контрактників, які в серпні - вересні 2014 року воювали на українському Донбасі.

Один з них - Олександр Юрін, контрактник з Самари, 1976 року народження.

Ерсаин Шикшикеев, контрактник 1992 року народження. Родом з міста Астрахань.

Віктор Аншаков, контрактник 1993 року народження. Родом з міста Харабали (Астраханська обл.).

Сергій Матюшенко, контрактник 1994 року народження. Родом з міста Камишина (Волгоградська обл.).

Павло Араф'єв, 1987 року народження. Родом з Пензи (також значиться місто Тейкове, Івановської обл.).

"Станом на 2016 рік офіцер 8-й омсбр (г) ВС РФ в званні "капітан". Випускник Коломенського вищого артилерійського командного училища", - йдеться у розслідуванні.

Роман Вогачьов,1989 року народження. Родом з мвста Бєлорєцька (Башкортостан). Станом на 2015 рік - офіцер 8-й омсбр (г) ВС РФ в званні "старший лейтенант". Випускник Єкатеринбурзького вищого артилерійського командного училища 2012 року.

Зазначається, що Вогачева два роки тому волонтери одного з проектів характеризували, як "нациста-імперця з російської армії".

"За геоданими, отриманими з фото, можна судити, що був в Суходольську Луганської області", - зазначаєть у розслідуванні.

Як повідомлялося раніше, міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm продовжує збирати та публікувати докази російської військової присутності на Донбасі.

Зокрема, активісти спільноти відкрили серію публікацій, в яких оприлюднені зведені дані розвідки з відкритих джерел (OSINT), переплетені і підтверджені закритими конфіденційними даними, витягнутими з комп'ютерних систем начальника штабу розвідувального батальйону 136-ой омсбр ЗС РФ (в / ч 63354).

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme